27 Mayıs 2012 Pazar

HuncaLife Macho Power

HuncaLife, gelenekselleşen haftanın ürünü kapsamında bu kez, HuncaLife Macho serisinin en çok satılan ve en çok beğenilen erkek parfümü olan HuncaLife Macho Power Edt’ ye yer verdi. Bir çok doğrudan satış firması en az satılan, elinde kalan ürünlerde indirimler yaparken, HuncaLife en çok satılan ürünlerde indirimler yapmaya devam ediyor. Bu sayede temsilcilerinin kazançlarına kazanç katan HuncaLife, yine temsilcilerinin yüzünü güldürdü.



Duygusal bir koku olan paçuli, aromatik ve turunçgiller..İçeriğindeki paçuli sayesinde yaşamın duygusal yanlarına artan minnettarlık, leğen bölgesinde bloke olmuş enerjinin serbest kalmasına yardımcı olur. Paçuli kokusu , dünya ve diğer insanlarla duygusal ve keyif verici tecrübelere ilham kaynağı olur. İçeriğindeki ılık iklimlerde yetişen turunçgil kokuları sayesinde de size yazı hatırlatacak Macho Power. Ayrıca turunçgil kokuları size mutluluk hissettiricek. HuncaLife Macho Power: Reddedemeyeceğiniz bir davet..
Fiyatı 42,90 TL olan HuncaLife Macho Power Eau De Toilette 27 Mayıs Pazar gece 24:00′ e kadar 99 TL ve üzeri alışveriş yapan Hunca Life Temsilcilerine SADECE 12,90 TL..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder